Agenda

Individuele workshop geboortefotografie

Doorlopend


Wil jij ook geboortefotograaf worden? Of heb je altijd al meer willen weten over geboortefotografie? Geef je dan nú op voor de kleinschalige Workshop Geboortefotografie! Vele geboortefotografen zijn je al voor gegaan!


Kijk hier voor meer informatie.

Groepsworkshop geboortefotografie

29 december 2021 en 11 januari 2022


Wil jij ook geboortefotograaf worden? Geef je dan nú op voor één van deze twee dagen waarop de kleinschalige Groepsworkshop Geboortefotografie weer zal worden gegeven! Vele geboortefotografen zijn je al voor gegaan!


Het voordeel van de groepsworkshop is dat hij iets goedkoper is dan de individuele workshop. Hij wordt echter maximaal 2 keer per jaar gegeven. De plaatsen zijn dus beperkt. Kijk hier voor meer informatie en beschikbaarheid. (VOL = VOL)

Styled Birth Event

12 en 13 februari 2022


Zit je (stiekem) verlegen om portfolio materiaal van een thuisbevalling bij daglicht? Hoop je al een poosje op een badbevalling waarvan je alle foto’s delen mag? Wil je serieuze stappen zetten om jezelf als geboortefotograaf op de kaart te zetten? We hebben een unieke kans voor je! 

Op zaterdag 12 februari en zondag 13 februari openen wij de deuren van een heel mooi huis op de Veluwe voor een ‘Styled Birth shoot’

Meer info...

Lezing over geboortefotografie

26 en 27 september 2020 - afgelast i.v.m. corona


Altijd al meer willen weten over geboortefotografie en alles wat er bij het werk van een geboortefotograaf komt kijken? Renate van Lith Fotografie vertelt daar meer over tijdens haar lezing op het grootste fotografie evenement van de Benelux! Heb jij al tickets voor de Fotofair-Photofair

PROPS EN SHOPS 

7 en 8 november 2020 - afgelast i.v.m. corona


Een evenement voor, en door fotografen. Tijdens Props en Shops kun je bij diverse shops shoppen. Denk hierbij aan items voor newbornfotografie, fotoachtergronden en handgemaakte props & kinderkleding. De Geboortefotograaf zal aanwezig zijn met een informatiestand voor fotografen. En naast de shops zijn er ook het hele weekend geweldige workshops te volgen, waaronder een kennismakingsworkshop over geboortefotografie door Renate van Lith Fotografie!