Alisha

EDITING SERVICE

ALISHA

GEBOORTEFOTOGRAAF

Hoi! Ik ben Alisha. Ik ben perfectionistisch, gevoelig en heb oog voor detail. Met deze ingrediënten vorm ik het recept van mijn passies; Zorgen, liefhebben & fotograferen.


Ik heb een hart voor pas geboren ouders en de kracht van een vrouw. Ik ga na de zomer verloskunde studeren en verlang er naar om mijn fotografie talent te combineren met mijn droombaan als verloskundige.


Met jouw foto’s en mijn edit wil ik jullie verhaal vertellen.  

Het is mijn doel om van elke foto een verhalend kunstwerkje te maken waar jullie met liefde op terug kunnen kijken. 

Ben je enthousiast? Leuk! Zodra jullie mij kiezen, sturen jullie mij de foto’s op. Ik stuur een factuur terug en zal dan een mooi eindresultaat maken a.d.h.v. het pakket wat jullie hebben gekozen. Ik neem 3 weken de tijd om met de foto’s bezig te zijn & zodra ze af zijn stuur ik ze terug via een beveiligde online galerij. Onderstaand zie je de tarieven die ik hanteer. Heb je speciale wensen of is het een zakelijke opdracht? Neem dan gerust contact met mij op zodat we samen verder kunnen kijken.25-40 foto’s - €45

41-55 foto’s - €55

56-70 foto’s - €65

Meer dan 70 foto’s? Dan stuur ik jou een op maat gemaakt offerte.

Minder dan 25 foto’s? Ook dan mag je contact met mij opnemen, ik hanteer dan het bedrag van €45.Ik kijk uit naar jullie prachtige foto's!

Voor

Na