Heleen

EDITING SERVICE

HELEEN

GEBOORTEFOTOGRAAF

Hallo ik ben Heleen en ik ben (geboorte)fotograaf. In 2021 volgde ik de workshop geboortefotografie bij De Geboortefotograaf en sindsdien ben ik om.

Ik heb de mooiste baan die er is!Ik heb een enorme passie voor het vastleggen van alles rondom het nieuwe leven. Daarbij hoort geboortefotografie, maar ook zwangerschaps-, newborn-, motherhood- en gezinsfotografie.

Naast het fotograferen, geniet ik erg van het hele proces wat daarna komt: het nabewerken van de foto's. Met net zoveel liefde als waarmee ik de foto's schiet, bewerkt ik de foto's zorgvuldig na tot een prachtig eindproduct.

Het is zo bijzonder om foto's te hebben van de geboorte van jouw kindje. En mocht er, om welke reden dan ook, geen geboortefotograaf aanwezig zijn geweest, dan kan ik je helpen. Met een beetje Levenslicht magie maak ik een unieke reportage van het geheel.Voor de bewerking van de foto's vraag ik de volgende investering:

25-45 foto's: €59,-46-65 foto's: €79,-66-85 foto's: €99,-Ook is er de mogelijkheid om de foto's in een album te laten verwerken, zodat je meteen iets tastbaars in handen hebt.

Interesse of vragen? Neem dan contact op via info@levenslichtbyheleen.nl


Liefs,Heleen 

(Levenslicht by Heleen)