Vera

EDITING SERVICE

VERA

GEBOORTEFOTOGRAAF

Hi! Mijn naam is Vera Wind-van der Werff en ik werk nu zo’n 5 jaar als (geboorte)fotograaf onder de naam Sprankelend fotografie.


Ik weet als geen ander hóe kwetsbaar en intens het kan zijn om allereerst de foto’s van je bevalling te laten maken en als tweede de foto’s terug te zien. Maar ik weet ook hóe waardevol het is om deze foto’s te hebben.


Daarom bied ik naast mijn fotografiewerkzaamheden deze service aan, waar je mij jouw geboortefoto’s kunt toevertrouwen en een ‘Sprankelend’-stijl te geven!


Ik ben mama van 2 kindjes. Ons eerste kindje Guusje* zijn wij helaas verloren na 22 weken zwangerschap en gelukkig heb ik heel veel foto’s van deze dag. Ik vond het wel heel moeilijk om zelf deze foto’s te bewerken, dus dat heeft iemand anders voor mij gedaan. Bij de geboorte van mijn dochter Anna (2017) zijn gelukkig ook foto’s gemaakt met de telefoon en daar ben ik heel blij mee.

Inmiddels heb ik zelf tussen 2016 en 2021 +/- 30 geboortes vastgelegd en heb ik voor zo’n 20 van mijn klanten hun eigen geboortefoto’s mogen verwerken in een prachtig album. Vaak voor een oudere broer of zus waar geen geboortefotograaf bij was, of voor klanten die dit niet zelf wilden doen of het lastig vinden om de onbewerkte beelden te bekijken.

 

Je hebt bij Sprankelend fotografie de mogelijkheid om te kiezen voor een professioneel fotoalbum met jouw eigen foto’s, de Sprankelend edit-service of een combinatie daarvan. Op mijn website kun je alle informatie vinden over deze service, de albums en alle (globale) prijzen. Mijn bewerkingsservice start bij €150,- (incl. 21% btw) voor een complete fotocollectie van 50-75 beelden, inclusief ‘aanlever’-hulp en een vrijblijvende preview van 3-5 foto’s. En je ontvangt natuurlijk jouw eigen foto’s in een officiële ‘Sprankelend’-bewerkingsstijl.


 

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op met jouw wensen en jouw proef-foto’s.

 

Liefs, Vera