Fotografen

GEBOORTEFOTOGRAAF WORDEN?

ALLE INFORMATIE OP ÉÉN WEBSITE VERZAMELD!

Hè hè Eindelijk!!! 


Voor een beginnend geboortefotograaf was er jaren geleden slechts mondjesmaat informatie te vinden over geboortefotografie. En ook nu nog kun je bijna nergens terecht voor tips, informatie, advies of voorbeelddocumenten om je bedrijf m.b.t. geboortefotografie te kunnen opstarten. Hoe jammer is het om zelf het wiel uit te moeten vinden, terwijl het al lang bestaat? Op deze website wordt belangrijke informatie verzameld en kun je terecht voor o.a.:

 

  • Een voorbeelddocument van je algemene voorwaarden.
  • Een workshop voor de startende geboortefotograaf.
  • Tips, blogs en (binnenkort) nog veel meer...
  • Een online community van/ voor geboortefotografen.
  • Het vinden van een back-up fotograaf in Nederland en/of België. 
  • Een rekentool om je prijzen en uurtarief te bepalen.
  • Lifesaver Lightroom presets die je helpen bij het nabwerken van je foto's
  • En meer... 


Kom er trouwens ook gezellig bij in de Facebookgroep voor geboortefotografen. Dit is een fijne groep waar we elkaar als geboortefotografen graag verder op weg helpen, op de hoogte houden van ontwikkelingen en waar je terecht kunt voor back/up. Er zijn zelfs verschillende Whatsapp groepen per provincie voor noodgevallen, indien nodig. 

BLOGS


Geboortefotograaf worden? Lees dan alles van te voren dat je vinden kunt! In deze blogs voor en door geboortefotografen kun je al veel nuttige informatie vinden!NAAR DE BLOGS

LIFESAVER PRESETS


Als geboortefotograaf krijg je regelmatig met lastige lichtomstandigheden te maken. Deze presets zijn speciaal ontwikkeld om je hierbij te helpen! Kijk in de video wat ze voor je kunnen betekenen.


NAAR DE PRESETS

EDITING SERVICE


Door het uitbesteden van het (na)bewerken van je foto's kun je veel tijd besparen. Alle editors bij De Geboortefotograaf zijn zelf ook werkzaam (geweest) als geboortefotograaf.


NAAR DE EDITING SERVICE

UURPRIJS-CALCULATOR


Een handige rekentool die automatisch voor jou uitrekent wat jouw minimale uurprijs is, én wat je voor je verschillende shoots als fotograaf kunt vragen om uit je kosten te komen.NAAR DE REKENTOOL

WORKSHOPS


Van lastige lichtomstandigheden, tot je algemene voorwaarden, het fotograferen in een ziekenhuis of van een keizersnede, het selecteren en nabewerken en nog véél meer komt uiteraard aan bod.


LEES MEER

FOTOWEDSTRIJD


Er zijn wereldwijd maar weinig fotowedstrijden met een geboortecategorie. Maar deze heeft er eentje! Hij heeft zelfs een speciale categorie voor newborn lifestyle fotografie. Tip!


NAAR MEER INFO

VOORDEEL


Geboortefotografen die vermeld staan op de overzichtskaart met geboortefotografen komen in aanmerking voor een premiekorting m.b.t. de Apparatuur Verzekering voor fotografen.


NAAR HET VOORDEEL

ALGEMENE VOORWAARDEN


Een goede geboortefotograaf kan niet zonder goede algemene voorwaarden, want er niets zo onvoorspelbaar als een geboorte! Zorg dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.


NAAR MEER INFO

WEBSHOP


Wil jij starten met geboortefotografie? Of ben je wellicht net begonnnen als geboortefotograaf? Bespaar je dan veel tijd en neem eens een kijkje in de webshop. Van algemene voorwaarden tot een workshop. Superhandig!


NAAR DE WEBSHOP

BACK-UP


Bekijk op deze handige overzichtskaart waar je je collega's kunt vinden, wanneer je back-up nodig hebt of op zoek bent naar samenwerking.
NAAR DE KAART

AGENDA


Bekijk hier de agenda van De Geboortefotograaf. 


NAAR DE AGENDA

STYLED BIRTH EVENT


Geef je portfolio een boost!

Op 12 en 13 februari 2022 organiseren we een zéér klein corona-proof mini event, waar je als fotograaf rustig kunt werken aan je portfolio voor geboortefotografie.


NAAR HET STYLED BIRTH EVENT

TIP

De community van De Geboortefotograaf


Ben jij ook geïnteresseerd in geboortefotografie?

En wil je meer leren of weten over het werk van een geboortefotograaf?

Of misschien wil je zélf wel geboortefotograaf worden?!


Kijk dan ook eens op de Facebookpagina.

Wist je dat je in de bijbehorende Facebookgroep welkom bent om eens met andere

(startende) geboortefotografen te sparren of van gedachten te wisselen?


De Geboortefotograaf is een online platform voor (startende) geboortefotografen vóór en dóór geboortefotografen.

ETHISCHE CODE


Wist je dat er een (internationale) ethische code bestaat voor geboortefotografen? Het is goed om deze te kennen en je hier aan te houden.

HOE BEPAAL JE JE PRIJZEN?


Een veelgehoorde vraag!

En dus wordt het tijd om hier eens goed naar te kijken.