Workshop Lightroom


INDIVIDUELE WORKSHOP LIGHTROOM

Wat houdt de workshop in?


Op internet is veel informatie te vinden over het gebruik van Lightroom. Maar het zoeken naar wat je wilt weten of leren kan een tijdrovende klus zijn. Soms is het gewoon fijner als iemand het gewoon even aan je uitlegt.


Ik leer je, vanuit mijn ervaring als (geboorte)fotograaf, alles wat ik zelf veel toe pas bij het bewerken van mijn foto's in Lightroom. Ik gebruik namelijk vrijwel niets anders dan dit programma.


De training duurt 3 uur. In deze 3 uur is het onmogelijk om álle mogelijkheden van het uitgebreide Lightroom te leren. Daarom richten we ons op de basis van het bewerken van foto's, waarbij ik je laat zien hoe ik te werk ga en wat Lightroom voor je kan betekenen. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag, want je leert het beste door het te doen en te ervaren! 

Voor wie?


Voor iedereen die wilt gaan starten met het bewerken van foto's in Lightroom en geen zin (of tijd) heeft om eindeloos het internet af te zoeken naar de juiste tutorials of informatie.


Met name geschikt voor (startende) newborn lifestyle-, documentaire-, reportage- en geboortefotografen.

Tijdens de individuele workshop richten we ons op het bewerken van foto's. 

Je leert o.a. 

Gebruik van de tools, waaronder bijvoorbeeld:

  • Uitsnijden
  • Vlekken verwijderen
  • Gegradueerd filter
  • Radiaalfilter
  • Aanpassingspenseel
  • Etc. 


Praktische tips

  • Wat gebruik ik zelf heel vaak bij het bewerken van mijn foto's?


Zelf oefenen

  • Alles wat wordt uitgelegd, kun je direct zelf oefenen en toepassen.
  • Neem ook zelf een aantal foto's mee die je zou willen bewerken!
  • We gaan samen aan de slag en ik vertel je alles wat ik weet.

Waar wordt deze workshop gegeven?

Regio Zaanstad/ Amsterdam

 

Wanneer?

In overleg. 

 

Investering:

€ 195, - voor een drie uur durende individuele workshop, waarbij de inhoud zo veel mogelijk aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Wat een eerdere deelnemer zegt:


"Ik heb bij Renate een hele leuke en leerzame workshop gevolgd! Ik heb onwijs veel informatie, tips en trucs gekregen."

Tip!


De community van De Geboortefotograaf


Ben jij ook geïnteresseerd in geboortefotografie? En wil je meer leren of weten over het werk van een geboortefotograaf? Of misschien wil je zélf wel geboortefotograaf worden?!


Aan de website van De Geboortefotograaf is ook een Facebookpagina verbonden, én een Facebookgroep waarbij je je aan kunt sluiten om eens met andere (startende) geboortefotografen te sparren of van gedachten te wisselen.

DEGEBOORTEFOTOGRAAF.NL

ONDERDEEL VAN:

RENATE VAN LITH FOTOGRAFIE

Geboortefotograaf geboortefotografie bevalling geboorte fotograaf fotografie fotograferen tips uitleg advies cursus workshop opleiding worden hoe wordt welke lens instellingen camera bevallingsfotograaf bevallingsfotografie opstarten bedrijf bedrijfje beginnen beginnende startende startend newbornfotograaf newbornfotografie doula geboortefoto geboortefoto's bevallingsfoto bevallingsfoto's back-up objectief keizersnede operatiekamer OK school scholing Nederland België beroepsvereniging academy childbirth photoacademy foto fotoshoot childbirthphotoacademy jody deijnen instelling lenzen licht omgaan spreker sprekers evenementen congres event congressen vrouwelijke vrouw fotografe starten renate van lith word ik foto's bewerken lightroom adobe individueel individuele

© Copyright. All Rights Reserved.

SOCIAL MEDIA

Via De Geboortefotograaf wordt het mooiste werk van Nederlandse en Belgische geboortefotografen gedeeld.

We zouden het heel leuk vinden als je De Geboortefotograaf volgt via Facebook en/ of Instagram

Zien we je daar?