Een goede ervaring

Een goede ervaring...

Op zaterdag 1 februari 2020 kregen wij de eer om Kelly Donne Fotografie kennis te laten maken met haar grote droom, geboortefotografie.


Enkele weken geleden hadden we een zwangerschapsshoot gehad bij Kelly. Met een 6-jarige zoon die momenteel niet zo graag op de foto staat was het toch even afwachten of hij goed zou meewerken. We spraken met Kelly af om eerst de foto's te maken waar onze zoon mee op zou komen en dat we dan verder zouden kijken....

Maar het ging erg goed en zelfs toen Kelly zei dat het werk van onze zoon er op zat, wilde hij uit zichzelf nog op de foto staan. Hij was duidelijk helemaal op zijn gemak en bloeide ook volledig op!


De week daarna verscheen een oproep van kelly dat ze op zoek was naar een koppel dat wilde meewerken aan een fotoshoot rond geboortefotografie. We twijfelden geen seconde en reageerden er meteen op. Het was allemaal kort dag, maar Kelly zag het volledig zitten.


Ze leefde heel erg met ons mee, ook al hadden we elkaar nog maar slechts eenmaal gezien, en ze wilde van alles goed op de hoogte blijven. Zoals, tussen ons, afgesproken was werden er dan ook iedere keer berichtjes gestuurd als we op controle geweest waren, zodat ze goed op de hoogte was van de stand van zaken.

De afspraak was dat, wanneer het zover was, wij Kelly zouden contacteren wanneer de weeën goed op gang gekomen waren. En dat deden we dan ook.


Kelly wist dat we naar het ziekenhuis vertrokken waren en was dan ook al in de buurt. 10 minuten na ons berichtje kwam Kelly de verloskamer binnen. Ze zei meteen dat we ons van haar niets moesten aantrekken en dat ik op ieder moment kon zeggen dat ze even naar buiten moest gaan. Maar dit is nooit in me opgekomen.

Zowel mijn partner, als ik, heeft het nooit gestoord dat Kelly aanwezig was en we konden beiden volledig onszelf zijn.


Kelly was aanwezig, maar volledig "op de achtergrond" en respecteerde onze mening. Wat een heerlijk gevoel dat je je geen zorgen hoeft te maken om foto's van de geboorte van je kindje! Wij hebben ons volledig op de geboorte kunnen focussen, Kelly deed de rest.


Ook na de geboorte bleef Kelly nog aanwezig tot de eerste familieleden de kamer binnenkwamen. Al snel kregen we de eerste foto's doorgestuurd en konden ook wij nagenieten van dit prachtige moment. We hebben alle foto's bekeken, maar in twee delen, want je blijft er van genieten en neemt je tijd. Kelly heeft echt ALLE details op foto gezet. Van het uur van geboorte, tot het innemen van de eerste vitamientjes, de thermometer, de hartslag, het moment zelf...en de eerste blikken van de fiere grote broer die onze kamer binnen komt!

DEGEBOORTEFOTOGRAAF.NL

ONDERDEEL VAN:

RENATE VAN LITH FOTOGRAFIE

Geboortefotograaf geboortefotografie bevalling geboorte fotograaf fotografie fotograferen tips uitleg advies cursus workshop opleiding worden hoe wordt welke lens instellingen camera bevallingsfotograaf bevallingsfotografie opstarten bedrijf bedrijfje beginnen beginnende startende startend newbornfotograaf newbornfotografie doula geboortefoto geboortefoto's bevallingsfoto bevallingsfoto's back-up objectief keizersnede operatiekamer OK school scholing Nederland België beroepsvereniging academy childbirth photoacademy foto fotoshoot childbirthphotoacademy jody deijnen instelling lenzen licht omgaan spreker sprekers evenementen congres event congressen vrouwelijke vrouw fotografe starten renate van lith word ik foto's bewerken lightroom adobe individueel individuele

© Copyright. All Rights Reserved.

SOCIAL MEDIA

Via De Geboortefotograaf wordt het mooiste werk van Nederlandse en Belgische geboortefotografen gedeeld.

We zouden het heel leuk vinden als je De Geboortefotograaf volgt via Facebook en/ of Instagram

Zien we je daar?