Workshops


WORKSHOPS VOOR STARTENDE FOTOGRAFEN

De workshops van De Geboortefotograaf...

...worden gegeven door Renate van Lith Fotografie.


"Voordat ik voor mezelf ben begonnen als fotograaf, ben ik naast inspecteur in de kinderopvangbranche, ook o.a. 8 jaar werkzaam geweest in het onderwijs. Hoewel ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken, kruipt het bloed soms waar het niet gaan kan. Het overdragen van kennis is iets dat 'gewoon' in me zit én wat ik dan ook leuk vind om te blijven doen.


Ik ben van mening dat iedereen kan fotograferen en een mooi resultaat kan bereiken met het maken en bewerken van zijn/haar foto's. Ook is het mogelijk om met fotografie (wat bij) te verdienen. Je moet alleen wel weten hoe je dat het handigst aan kunt pakken en wat daar voor nodig is."


Voor wie?


De workshops van Renate van Lith Fotografie richten zich op de nog startende newborn lifestyle- en geboortefotografen.

Waarom kiezen voor een workshop?


  Fotografie is voor iedereen vrij toegankelijk en het is een vrij beroep. Dat betekent dat er geen diploma vereist is en dat iedereen zichzelf fotograaf mag noemen. Maar of je dan ook fotograaf bént en of je van het beroep kunt leven, hangt van veel factoren af. 


  Een volledige opleiding volgen kán, maar is absoluut niet noodzakelijk. Er zijn tegenwoordig verschrikkelijk veel fotografie-opleidingen en scholen; dagelijks schieten er nog nieuwe opleidingen uit de grond. Veel daarvan komen op hetzelfde neer en zijn slechts bedoeld om geld aan je te verdienen. Laat je niet van de wijs brengen; veel van wat je zult leren en zien, kun je gewoon op internet (terug) vinden of volgen. 


  Uiteindelijk zul je het zelf moeten doen...en draait het allemaal om de praktische kant van het vak. Een workshop richt zich veel specifieker op het onderwerp waar je meer over wilt weten en de groepen zijn kleiner. Bovendien is een workshop beknopter, sneller van aard en je betaalt slechts voor wat je nodig hebt.


  In de (individuele) workshop Geboortefotografie komt alles aan bod wat je weten moet (of nodig hebt) om als zelfstandig geboortefotograaf aan de slag te kunnen gaan. En de kosten heb je na één geboortereportage al terug verdiend!


  In veel gevallen kun je de kosten van de workshop overigens (deels) terug krijgen via de belastingaangifte. Ook nog in 2020! 

  AANBOD

  workshop geboortefotografie opleiding cursus school geboortefotograaf worden hoe word ik tips advies
  individuele workshop lightroom geboortefotografie geboortefotograaf
  Algemene voorwaarden geboortefotografie te koop kopen geboortefotograaf contract

  Wat eerdere deelnemers zeggen:  "Renate is heel kundig in wat ze doet en brengt al deze kundigheid goed over naar de cursisten!"


  "Het was leerzaam, gezellig en vooral inspirerend."


  "Renate deelde veel praktische informatie."


  "Al mijn vragen zijn beantwoord en ik heb zoveel meer informatie gekregen dan ik had verwacht!"


  Tip!


  De community van De Geboortefotograaf


  Ben jij ook geïnteresseerd in geboortefotografie? En wil je meer leren of weten over het werk van een geboortefotograaf?

  Of misschien wil je zélf wel geboortefotograaf worden?!


  Kijk dan ook eens op de Facebookpagina.

  Wist je dat je in de bijbehorende Facebookgroep welkom bent om eens met andere

  (startende) geboortefotografen te sparren of van gedachten te wisselen?


  De Geboortefotograaf is een online platform voor (startende) geboortefotografen vóór en dóór geboortefotografen.


  Schuif ook gezellig aan in de bijbehorende groep van De Geboortefotograaf. 

  © Copyright. All Rights Reserved.

  DEGEBOORTEFOTOGRAAF.NL

  ONDERDEEL VAN:

  RENATE VAN LITH FOTOGRAFIE

   

  Volg Renate van Lith Fotografie op: 

  Geboortefotograaf geboortefotografie bevalling geboorte fotograaf fotografie fotograferen tips uitleg advies cursus workshop opleiding worden hoe wordt welke lens instellingen camera bevallingsfotograaf bevallingsfotografie opstarten bedrijf bedrijfje beginnen beginnende startende startend newbornfotograaf newbornfotografie doula geboortefoto geboortefoto's bevallingsfoto bevallingsfoto's back-up objectief keizersnede operatiekamer OK school scholing Nederland België beroepsvereniging academy childbirth photoacademy foto fotoshoot childbirthphotoacademy jody deijnen instelling lenzen licht omgaan spreker sprekers evenementen congres event congressen vrouwelijke vrouw fotografe starten renate van lith word ik foto's bewerken lightroom adobe individueel individuele