Flitsen bij geboortefotografie

WORKSHOP FLITSEN BIJ GEBOORTEFOTOGRAFIE

OP VELER VERZOEK!


Als geboortefotograaf zul je het vast herkennen: de slechte lichtomstandigheden, waar je bij het fotograferen van een bevalling, wel eens mee te maken krijgt. Zéker bij thuisbevallingen!


Daarbij kom je wel eens voor het dilemma te staan: flitsen of niet?

Die keuze is niet altijd gemakkelijk, want zomaar gaan flitsen bij een geboorte is niet vanzelfsprekend. Het wordt ook niet altijd gewaardeerd.


Dus hoe pak je dat precies aan? Wanneer kan je gaan flitsen? Wanneer kan je het beter laten? En als je gaat flitsen bij een bevalling...hoe kan je dat dan het beste doen?

ALLES WAT JE MOET WETEN


In deze workshop leert Gaby Ermstrang, een ervaren geboortefotografe én fotografiedocent, je alles wat je weten moet over het flitsen bij een geboorte. Wanneer kan je flitsen? Hoe pak je dat aan? Welke technieken kun je gebruiken om dit zo onopvallend mogelijk te realiseren? Hoe zorg je er voor dat de aanstaande ouders en de overige aanwezige personen in de ruimte er zo min mogelijk hinder van ondervinden? En wat voor flitser kan je hier het beste voor gebruiken?

 

 

BIJ HET INVESTEREN IN DEZE WORKSHOP KRIJG JE:


  • Een compleet verzorgde dag.
  • Een lunch a la carte en al het eten en drinken is bij de prijs inbegrepen. Je zult niets te kort komen.
  • Een workshop waarin een ervaren geboortefotografe je alle (technische) kneepjes leert over het flitsen. Alles wordt uitgelegd in begrijpelijke en eenvoudige taal en aangevuld met beeldmateriaal (van o.a. échte geboortes) en gemaakte foto’s van haar hand.
  • Een praktijkgedeelte, waarin het flitsen onder begeleiding wordt geoefend.
  • 25% korting in de webshop van De Geboortefotograaf.
  • Een certificaat.
  • Een leuke dag waarin je je collega-geboortefotografen kunt ontmoeten, kunt netwerken en ervaringen uit kunt wisselen.
  • Een PDF-magazine waarin je het één en ander ook achteraf nog terug kunt lezen of op kunt zoeken.

Van geboortefotografen voor geboortefotografen!

WAT MAAKT DEZE WORKSHOP UNIEK?


Er bestaan wel meer flitsworkshops en flitsen kun je wellicht ook op andere manieren leren.


Bij deze workshop krijg je het fllitsen echter aangeleerd door een ervaren geboortefotograaf én tevens fotografiedocent die weet waar ze het over heeft. Flitsen bij een geboorte doe je namelijk heel anders dan bij een bruiloft!


En wist je dat er speciaal voor deze cursus ook een (échte) geboorte is gefotografeerd om uniek en praktijkgericht lesmateriaal samen te stellen?


Bovendien breng je de dag door met collega's die net als jij ook geboortes (willen gaan) fotograferen! Dus dit is een uitgelezen kans om andere geboortefotografen te ontmoeten, te netwerken en het samen over dit prachtige vak te hebben!

 

LET OP!


Deze workshop heeft slechts een beperkt aantal plaatsen, om iedere deelnemer alle aandacht te kunnen geven die hij/zij nodig heeft.


Het betreft een workshop voor maximaal 10 deelnemers.


VOL = écht VOL!


PRAKTISCHE INFO


Waar? Centraal gelegen in Nederland.


Wanneer? Zaterdag 13 mei 2023.


Duur: De gehele dag.


Kosten: Zie de webshop voor de actuele prijs.


Voor wie? Voor iedereen die wilt leren hoe je kunt flitsen. En hoe je dat het best kunt doen bij een bevalling/ geboorte.


Aantal deelnemers: Maximaal 10.

 

Een volledig verzorgde dag,

samen met je collega-geboortefotografen!