Te Koop - algemene voorwaarden geboortefotografie


ALGEMENE VOORWAARDEN GEBOORTEFOTOGRAFIE

Wat zet je zoal in je algemene voorwaarden als het om geboortefotografie gaat?


Waar moet je aan denken als je een overeenkomst aangaat met een klant? Wat zet je in de algemene voorwaarden? En (misschien nog wel belangrijker): hóe?!


Er is zó veel waar je bij stil moet staan. Een bevalling laat zich niet regisseren en daarom is het extra belangrijk dat alle afspraken goed op papier worden gezet. Van de reistijd tot het missen van een bevalling. Van de betaling en wijze van aflevering tot mogelijke technische problemen van je apparatuur. Van auteurs- en portretrecht tot het eventueel meefotograferen van familieleden of de aanwezigheid van een videograaf.


Deze uitgebreide algemene voorwaarden zijn ook goed geschikt voor (lifestyle) newborn fotografen, doordat veel van de algemene bepalingen op alle soorten familiefotografie van toepassing zijn. De aanvullingen die betrekking hebben op geboortefotografie kun je dan eenvoudig achterwege laten.


De algemene voorwaarden van De Geboortefotograaf zorgen dat je niets vergeet. Voor 80 euro bespaar je je zeeën van tijd! En je kunt ze daarna vrij gebruiken voor jouw eigen bedrijf.

Om te bestellen kun je een berichtje sturen via het contactformulier. Of koop ze direct in de webshop.


Aan deze uitgebreide algemene voorwaarden kunnen geen rechten worden ontleend. Laat je eigen contract voor de zekerheid altijd controleren door een jurist!