beste geboortefoto's van 2023

FOTOWEDSTRIJD GEBOORTEFOTOGRAFIE

WINNAARS


Dit zijn de geboortefoto's van 2023!ALGEMEEN WINNAAR

EERSTE PLAATS


'Intiem Team moment'


Fotograaf: Doula Sophie

DE JURY

De Geboortefotograaf organiseert met trots:

dé fotowedstrijd voor geboortefotografie 2023!Wij laten als geboortefotografen middels deze fotowedstrijd het grootste gezamenlijke oeuvre van geboortefotografen zien dat ooit in Nederland en België is gepubliceerd! We willen laten zien dat geboortefotografie draait om de schoonheid en veelzijdigheid van een geboorte in al zijn facetten. Geboortefotografie is puur, krachtig en onvervangbaar waardevol voor de ouders die hiervoor hebben gekozen. In tegenstelling tot alle enge verhalen die je soms hoort, en hoe bevallingen in films en op tv getoond worden, hopen de deelnemende geboortefotografen te laten zien dat de meeste bevallingen gelukkig heel anders verlopen. En dat vrouwen over ongelooflijk veel kracht beschikken en trots mogen zijn op de prestaties van hun lichaam!

ALLE deelnemende foto's zijn daarom winnaars op zich. 


Media:
Alle beelden zijn gedeeld met toestemming van de familie en de fotograaf. Respecteer alstublieft hun keuze en copyright.
Kopieer, print of bewaar geen van de afbeeldingen. Deel een link naar deze pagina!

Als u iets wilt publiceren over deze fotowedstrijd, neem dan contact op via info@degeboortefotograaf.nl voordat u foto's gebruikt of deelt. Correcte vermeldingen en hyperlinks naar de fotograaf/ eigenaar van het auteursrecht zijn vereist. De Geboortefotograaf kan u voorzien van de contactgegevens, links naar fotografen en meer informatie over geboortefotografie in het algemeen.

Let op: een geboorte is weliswaar mooi, maar ook écht. U kunt naaktheid of bloed verwachten als u de inzendingen bekijkt.
Scroll zeker naar beneden om alle prachtige inzendingen te bekijken. 


CATEGORIE WINNAARS

CATEGORIE GEBOORTETEAM

CATEGORIE THUISBEVALLING

CATEGORIE KEIZERSNEDE

CATEGORIE ZIEKENHUISBEVALLING

CATEGORIE DETAIL

EERVOLLE VERMELDINGEN

De foto's die een eervolle vermelding hebben ontvangen zijn foto's die in de categorie van deelname:

  • door 25% van de juryleden als beste werd gekozen, of
  • minimaal 50% van de juryleden had de foto in zijn/ haar top 5, of
  • meer dan 50% jury had de foto in zijn/ haar top 10 in de categorie thuis- of ziekenhuisbevalling (vanwege het veel hogere aantal ingezonden foto’s in deze categorie)PUBLIEKSWINNAARS

3 dagen lang heeft het publiek kunnen stemmen op de foto's van hun voorkeur. Er zijn duizenden stemmen uitgebracht en de website begaf het zelfs bijna door de drukte! Dit zijn de foto's met het hoogst behaalde aantal stemmen door het publiek:


TOP 5

ERVAREN GEBOORTEFOTOGRAFEN

(MEER DAN 10 BEVALLINGEN GEFOTOGRAFEERD)

TOP 5

STARTENDE GEBOORTEFOTOGRAFEN

(MINDER DAN 10 BEVALLINGEN GEFOTOGRAFEERD)

OVERIGE INZENDINGEN