ouders

VOOR (AANSTAANDE) OUDERS

Informatie over geboortefotografie

GEBOORTEFOTOGRAFIE


Steeds meer ouders kiezen voor een geboortefotograaf. Iets dat tien jaar geleden nog helemaal niet gangbaar was, maar sindsdien enorm in bekendheid is toegenomen. Het is inmiddels zelfs mogelijk om in sommige ziekenhuizen de geboorte middels een keizersnede vast te laten leggen!

WAT IS GEBOORTEFOTOGRAFIE?


Vaak wordt geboortefotografie nog wel eens verward met newbornfotografie. Maar dat zijn toch echt twee héél verschillende dingen! Een newbornfotograaf maakt foto's wanneer het kindje al een aantal dagen of weken oud is. Bij geboortefotografie wordt er een integere reportage gemaakt van de dag waarop je kindje wordt geboren.


LEES MEER


PRIJZEN EN TIPS


Waar zijn de prijzen van geboortefotografen uit opgebouwd?

En zijn er tips om de kosten voor geboortefotografie te drukken? Jazeker! Lees er hier meer over en vergeet daarbij niet om even de tips voor (aanstaande) ouders te lezen, want met wat creativiteit kun je wellicht veel bereiken.


LEES MEER


FOTO-COLLECTIES


Wat is er leuker en mooier dan alvast te smullen van al die verschillende mooie geboortefoto's, wanneer je er aan denkt om een geboortefotograaf in te schakelen? Kijk mee en geniet van verschillende thema-galerijen, samengesteld door vele geboortefotografen uit Nederland en België (Vlaanderen).BEKIJK DE GALERIJEN

VIND EEN GEBOORTEFOTOGRAAF


Handig! Zoek een geboortefotograaf op de kaart. Dit is het meest complete overzicht van geboortefotografen in Nederland en België. Klik door naar de website van de fotograaf of bekijk direct een klein stukje van het portfolio. Er zit altijd wel een geboortefotograaf bij jou in de buurt!

NAAR DE KAART


ERVARINGEN VAN OUDERS


Ben je benieuwd naar de ervaringen van (aanstaande) ouders met geboortefotografie? Of wil jij weten waarom je voor een geboortefotograaf zou kiezen? Lees dan de verhalen van ouders die je zijn voorgegaan.NAAR DE BLOGS


EDITING SERVICE


Soms komt het voor dat je als ouder geen keuze hebt en een geboortefotograaf geen optie (meer) blijkt te zijn. Dan is het fijn dat diverse geboortefotografen voor jou klaar staan om je zelfgemaakte foto's alsnog na te bewerken op professionele wijze.
NAAR DE EDITING SERVICE

HOE KIES JE EEN FOTOGRAAF?


Er zijn vrij grote verschillen zijn tussen de geboortefotografen die je kunt boeken. Waar zit dat nou in? En waar moet je op letten bij het zoeken of het maken van je keuze voor een geboortefotograaf? 

Lees hier 10 handige tips, die je zéker even moet doorlezen wanneer je op zoek bent naar een geboortefotograaf. NAAR DE TIPS

KEURMERK GEBOORTEFOTOGRAFIE


Onlangs is Stichting Keurmerk geboortefotografie opgericht. De eerste fotografen hebben inmiddels een keurmerk ontvangen. Kijk voor meer informatie over deze belangrijke stichting en (geboortefotografen met) het bijbehorende keurmerk op de website van Stichting Keurmerk Geboortefotografie. 


NAAR DE WEBSITE


VERZOEK AAN OUDERS


Overweeg jij om een geboortefotograaf te zoeken en te boeken? Dan zijn er een aantal dingen die geboortefotografen willen dat jij weet.

Lees daarom eerst even dit!


LEES MEER

De Geboortefotograaf in 'Baby op komst'.

Uitgegeven in samenwerking met vele verloskundigen en de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen).

Bekijk hier het hele magazine van babyopkomst.nl