Editing service

Editing service voor geboortefotografie.

Iedereen kan wel eens wat hulp gebruiken.

EDITING SERVICE

VOOR OUDERS


Laat voorop staan dat het zelf beleven en ervaren van de geboorte nog altijd mooier is dan het maken van foto's er van. De voordelen van het inschakelen van een geboortefotograaf zijn groot. Maar soms komt het echter voor dat je als ouder geen keuze hebt en een geboortefotograaf geen optie (meer) blijkt te zijn. Dan is het fijn dat diverse geboortefotografen voor jou klaar staan om je zelfgemaakte foto's alsnog na te bewerken op professionele wijze.

VOOR FOTOGRAFEN


Als fotograaf maak je soms lange werkdagen. Werk kan zich snel opstapelen. Maar werk uit handen geven is niet gemakkelijk. Zeker niet wanneer het om privacygevoelige geboortereportages gaat. Je wilt er 100% op kunnen vertrouwen dat je werk in goede handen is. Hoe fijn is het dan om te weten dat al deze editors precies weten hoe dit is, omdat ze zelf ook geboortefotograaf zijn (of zijn geweest). Terwijl zij jouw foto's bewerken, win jij tijd en ruimte om te groeien, te verbeteren of te fotograferen!

EDITING SERVICE ??

HOE WERKT HET?

Bekijk en vergelijk de profielen van de verschillende geboortefotografen die je graag op weg helpen bij het bewerken van jouw foto's. Klik eenvoudig en snel door naar de website van de fotograaf van je keuze. Of neem direct contact op om je wensen voor te leggen en/ of je ideeën te bespreken.


BESPAAR KOSTBARE TIJD

Door het uitbesteden van het (na)bewerken van je foto's kun je jezelf veel tijd besparen. Tijd die je kunt besteden aan je familie of gezin. Of aan de vele andere prioriteiten bij drukte.

PRIVACY GEWAARBORGD

Alle editors zijn zelf werkzaam (of werkzaam geweest) als geboortefotograaf. Zij weten hierdoor als geen ander hoe zij met jouw belangrijke en/of gevoelige foto's om moeten gaan.

PERSOONLIJK

Via een persoonlijke benadering zal iedere editor je wensen en voorkeuren met je doornemen, zodat de bewerking past bij wat jij zoekt. Snelle en goede communicatie zorgt dat het klopt.

ALLES IN HET NEDERLANDS

Alle editors kunnen je (ook) in het Nederlands helpen en/of te woord staan. Net zo duidelijk en gemakkelijk.

DE EDITORS

MARIEKE

GEBOORTEFOTOGRAAF

"Je ontvangt een preview voordat ik me op je gehele reportage stort".

ALISHA

GEBOORTEFOTOGRAAF

"Ik ben perfectionistisch, gevoelig en heb oog voor detail."

HELEEN

GEBOORTEFOTOGRAAF

"Ik bewerk de foto's zorgvuldig na tot een prachtig eindproduct."

VERA

GEBOORTEFOTOGRAAF

"Je kunt kiezen voor een professioneel fotoalbum met jouw eigen foto’s"

WIL JIJ JE OOK AANMELDEN ALS EDITOR?


Ben jij werkzaam (geweest) als geboortefotograaf, heeft Photoshop of Lightroom voor jou geen geheimen en wil jij ook graag via de website van De geboortefotograaf je diensten aanbieden als editor? Ontvang dan je eigen profielpagina voor slechts 20 euro per jaar.

Stuur een mailtje naar De Geboortefotograaf om je aan te melden of om je eventuele vragen te stellen.