Marieke

EDITING SERVICE

MARIEKE

GEBOORTEFOTOGRAAF

Hoi! Mijn naam is Marieke Jager en inmiddels ben ik bijna 4 jaar werkzaam als (geboorte)fotograaf. Als fotograaf vind ik het prachtig om momenten vast te leggen en de beelden als mooiste herinnering terug te kunnen geven.


Vaak ben ik de ochtenden op pad met mijn camera en strijk ik in de middag en/of avond neer op mijn thuiskantoor. Klinkt lekker georganiseerd, maar bevallingen laten zich natuurlijk weer niet plannen. Mijn kantoor is een fijne en warme plek waar ik graag in mijn edit-bubbel kruip. Muziekje op, telefoon aan de kant en volledige focus op de beelden die ik voor me heb. Normaal bewerk ik alleen mijn eigen beelden maar sinds een paar maanden werk ik ook voor verschillende (geboorte)fotografen in binnen- en buitenland.

En vanaf nu bied ik mijn edit-service ook aan aan jullie!


1. Let’s talk!
Tof dat je wat wil laten doen met jullie eigen geboortefoto’s! Je bij mij aan het juiste adres. Wanneer je een mailtje stuurt naar hello@mariekejagerphotography.nl , neem ik contact met je op. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je zelf de selectie maakt van beelden, maar dat mag je ook aan mij toevertrouwen. Uiteindelijk wissel je ook per mail de beelden met mij uit, zo kunnen we beelden in de beste kwaliteit overdragen.

2. Sneak preview!
Met mijn eigen presets en lokale aanpassingen bewerkt ik jullie beelden tot een prachtige serie. Het is mogelijk om de foto's zowel in kleur als in zwart-wit te laten bewerken afhankelijk van jullie wensen. Zodra ik de foto’s ontvangen heb, maak ik een voorproefje van 3 beelden. Zo krijg je een beeld van het eindresultaat en weet je wat je kunt verwachten. Ook zit er dan een factuur bij.

3. The magic happens!
Na het bewonderen van de preview en het betaling van de factuur kruip ik weer lekker in mijn edit-bubbel om de rest van de beelden te bewerken. Het eindresultaat zal ik uiterlijk binnen 2 weken met je delen, maar vaak lukt dat al binnen enkele dagen. De digitale bestanden komen in een online galerij naar jullie toe en zijn dan natuurlijk te downloaden.

4. In love
Hopelijk ben je helemaal verliefd op de beelden die je van me terug ontvangen hebt. Mocht je meteen gebruiken willen maken van de album-opties? Dan kan dat ook! Jullie geboorteverhaal zal dan vertaald worden naar een luxe album wat we samen vormgeven. Ideaal als de tijd je ontbreekt om zelf boeken en albums te maken en de allermooiste herinnering om mee te geven aan jullie zoon en/of dochter.

En wat kost dat dan?
Pakket 1: 35-50 foto’s = 49,95
Pakket 2: 51-65 foto’s = 59,95
Pakket 3: 66-80 foto’s = 69,95
Heb je meer dan 80 geboortefoto’s? Dan krijg je een offerte op maat!

Zakelijk mijn hulp inschakelen?
Je bent niet de enige die het allerliefst met de camera op pad is, er zijn veel collega’s met je die vaak op zien tegen het bewerken van de beelden bij thuiskomst. Ik vind beide even leuk, en daarom kan ik jou ontzorgen! Voor zowel fotografen in binnen- en buitenland bewerk ik geboortereportages en overige shoots. Geheel in je eigen stijl en met je eigen preset(s). Ook ontvang je een preview voordat ik me op je gehele reportage stort. Zo weten we zeker dat ik je handschrift overgenomen heb en je eigen klant geen verschil ziet.

Wil je hier meer over weten? Stuur dan een mailtje naar hello@mariekejagerphotography.nl , zodat ik met je mee kan kijken naar de mogelijkheden!