Verkorte onlinecursus geboortefotografie

VERKORTE CURSUS GEBOORTEFOTOGRAFIE

VERKORTE CURSUS GEBOORTEFOTOGRAFIE


Mag jij (voor het eerst) een geboorte fotograferen? Bijvoorbeeld van een vriendin, je zus of een ander familielid...


Of wellicht ben je slechts benieuws wat er bij komt kijken als je mee mag naar de OK om een geboorte via een keizersnede te mogen fotograferen...


Dan zal je het wellicht niet nodig vinden om een volledige, en zeer uitgebreide, scholing tot geboortefotograaf te doorlopen.


Tóch is het echter wél slim om je goed voor te bereiden, want er is niets zo onvoorspelbaar als een bevalling! En je hebt maar één kans om het goed te doen.


De Geboortefotograaf helpt je hierbij graag op weg!

EEN PAAR MODULES


Deze verkorte cursus bestaat uit enkele modules die deel uitmaken van de uitgebreide(re) onlinecursus geboortefotografie en wordt je eveneens aangeboden door Renate van Lith Fotografie. Renate heeft al vele geboortes gefotografeerd en ontving in 2020 de titel van International Birth Photographer of the Year.


De verkorte onlinecursus is een zelfstudie en in eigen tempo, vanachter je eigen computer, waar dan ook te volgen. Het materiaal blijft na aankoop 3 maanden lang beschikbaar. Je kunt er dus voor kiezen om de cursus in een hele dag door te nemen, of te verdelen in kleinere delen, afhankelijk van wat voor jou werkt.

 

 

BIJ HET INVESTEREN KRIJG JE:


 • Omgerekend bijna 30 pagina’s met essentiële informatie.
 • Meer dan een half uur aan video's met daarin zinvolle en praktische tips van geboortefotografen en medewerkers vanuit de geboortezorg.
 • Ongeveer een uur aan digitale presentaties waarin de gesproken woorden van Renate worden ondersteund en aangevuld met beeldmateriaal en gemaakte foto’s van haar hand.
 • Diverse opdrachten en zelftests.
 • Een chatfunctie om rechtstreeks vragen te stellen.
 • Meerdere kortingscodes en links om je op weg te helpen in de wereld van geboortefotografie.
 • Toegang tot de Facebookgroep voor deelnemers en cursisten van De Geboortefotograaf. Hierin kun je ook achteraf nog je vragen stellen.
 • 25% korting in de webshop van De Geboortefotograaf.
 • Een certificaat.
 • EN TEVENS INCLUSIEF: het e-magazine 'omgaan met lastige lichtomstandigheden' t.w.v. 39,95!

Nergens vind je zoveel betrouwbare informatie!

DE INHOUD:


Een introductie in geboortefotografie

 • Wat is geboortefotografie?

Het fotograferen van een geboorte

 • De verschillende fases van een geboorte en de hierbij meest voorkomende situaties/complicaties
 • Hoe je hier als fotograaf het best mee om kunt gaan en de beste standpunten voor jou als fotograaf
 • Waar je rekening mee moet houden bij een ziekenhuisbevalling
 • Het fotograferen van een keizersnede
 • Je rol als geboortefotograaf binnen de geboortezorg
 • Omgaan met lastige lichtomstandigheden

 

VOOR WIE?


De cursus is ideaal voor iedereen die snel meer informatie zoekt over het fotograferen van een geboorte of een keizersnede.


Ook is de cursus uitermate geschikt voor mensen die niet van plan zijn om bedrijfsmatig geboortefotografie aan te gaan bieden, maar bijvoorbeeld een bevalling van een zus of vriendin mogen vastleggen.


Wil je tóch meer leren, zoals het voeren van kennismakingsgesprekken, portfolio-opbouw, het selecteren en de nabewerking, het werven van klanten, oftewel: het bedrijfsmatig aanbieden van geboortefotografie? Kijk dan bij de uitgebreide cursus, die je hier kunt vinden.


Zowel de verkorte als de uitgebreide onlinecursus bevat volop tips, praktische adviezen en je krijgt toegang tot een fijne community waarin je ook na de workshop terecht kan met al je vragen.EXPERTS


Ook enkele collega-geboortefotografen zijn geïnterviewd en delen een paar tips met je, zoals Naomi Vonk, Marieke Jager en Violetta Nahuis.


Daarnaast vertellen verschillende medewerkers uit de geboortezorg je enkele do's en don'ts, zoals: Lisa Damman (een goed schrijvende verloskundige), een fotograferende verpleegkundige die ook vaak ouders begeleidt naar de OK in het geval van een keizersnede (de fotokundige), een PA klinisch verloskundige en een OK-assistente.


Kortom: als je een geboorte gaat fotograferen, en je zoekt daarover informatie en tips, dan zit je hier goed! 

 

Uren aan essentiële informatie!

Bekijk en vergelijk hier de verschillen tussen de diverse opleidingsmogelijkheden van De Geboortefotograaf