Opleidingsmogelijkheden vergelijken

CURSUS VERGELIJKER


Kies de opleiding geboortefotografie die bij je past

Welke scholing bij jou past is heel persoonlijk.


Wanneer je niet in de gelegenheid bent om ver te reizen, zal de online cursus een goede optie zijn. Dat is echter een zelfstudie en daardoor niet voor iedereen even geschikt. Sommigen vinden het juist prettiger als er iemand is waar zij vragen aan kunnen stellen en dat er iemand is die de informatie aanreikt. In dat geval zijn de workshops een goede optie.


Veel jonge moeders kiezen voor de individuele workshop en genieten daarbij volop van een dag die helemaal voor hen alleen is, waarbij ze van alle gemakken worden voorzien en in de watten worden gelegd. Echt een dagje uit...en van jezelf. Maar wil je juist anderen ontmoeten en iets hebben aan mede-studiegenoten, dan is de kleinschalige groepsworkshop een uitstekende optie. Veel groepsworkshopleden houden namelijk na de workshop contact met elkaar via een WhatsApp groep. Handig!


Hieronder kun je zien welke verschillen en overeenkomsten er tussen de verschillende opleidingsmogelijkheden van De Geboortefotograaf zijn. Mocht je het lastig vinden om een keuze te maken, dan mag je natuurlijk altijd contact opnemen via info@degeboortefotograaf.nl De Geboortefotograaf denkt namelijk graag met je mee!


Kijk onder de cursusvergelijker ook even naar de veelgestelde vragen!

Veelgestelde vragen

PRIJS

Ik schrik van de prijzen. Is het dat wel waard?


Zonder twijfel: absoluut. Je krijgt echt een enorme hoeveelheid informatie voor deze prijs, die nergens anders zo compleet te vinden is. Bovendien heb je de investering al na één geboortereportage terug verdiend en is de tijd die je jezelf uiteindelijk met deze cursus bespaart ook wat waard.


Mocht je in termijnen willen betalen, dan is dat mogelijk, met uitzondering van de online cursus. Neem hiervoor contact op via het contactformulier

TIJDSINVESTERING

Hoeveel tijd ben ik kwijt?


Zowel de groepsworkshop als de individuele workshop duren een gehele dag, van ongeveer 9.00/9.30 tot 17.00 uur. Maar meestal lopen ze wel iets uit.


De online workshop doorloop je in eigen tempo. De ene persoon zal dit wat sneller doen dan de andere, maar de gemiddeld bestede tijd aan deze cursus is bijna 9,5 uur.


INSTAPNIVEAU

Moet je bepaalde voorkennis hebben?


Iedereen die meer wilt leren of weten kan de scholingen van De Geboortefotograaf volgen.


Het is handig als je de basisvaardigheden van het fotograferen beheerst (denk aan: ISO, sluitertijd, diafragma), maar dit is absoluut niet noodzakelijk om de scholingen te kunnen volgen. STAP BUDGET

Worden de workshops en online cursus vergoed door het STAP-budget vanuit de overheid?


Helaas zijn de eisen, om als aanbieder voor STAP in aanmerking te komen, vrijwel onmogelijk om aan te voldoen, als klein ondernemer.


Wel zou je bij werktuig PPO kunnen informeren, indien je werkzaam bent in de creatieve sector. (Bijvoorbeeld als fotograaf)Wanneer je in aanmerking komt, kun je via hen een tegemoetkoming ontvangen voor de scholingen van De Geboortefotograaf.

WAT EERDERE DEELNEMERS ZEGGEN:

WAAR VOOR JE GELDWat een berg aan informatie kreeg ik mee, zeg. Echt een overcomplete scholing, een aanrader, waar voor je geld!
Sharon Leijs

Sharon Leijs Fotografie

OOK GESCHIKT ALS JE AL WAT ERVARING HEBT!


Ondanks dat ik zelf al een paar geboortes had gefilmd voor klanten, was de informatie tóch van toegevoegde waarde. De ervaring die Renate heeft en met je deelt is erg waardevol!


Cathy

Caat videograaf

MEER DAN COMPLEETDit was nu eens een waardevol cadeau voor mezelf!


De informatie was meer dan compleet. Alles kwam aan bod waarvoor ik me had ingeschreven.


Sarah Stiers

Mijmer geboortefotografie