Resultaten en reviews

RESULTATEN EN REVIEWS


Vele werkzame geboortefotografen hebben de workshop geboortefotografie gevolgd toen zij wilden starten als geboortefotograaf.


Sommigen hadden al een fotografiebedrijf en werkten bijvoorbeeld als zwangerschaps- en/ of newbornfotograaf. Het aanbieden van geboortefotografie was een logische aanvulling op het bestaande aanbod van deze fotografen. Maar er waren ook veel deelnemers die de workshop volgden vanuit hun positie als (ervaren) hobbyfotograaf of vanuit hun werk als verloskundige of doula. 

Zij hadden allemaal gemeen dat zij wilden leren over geboortefotografie.

En dat hebben ze gedaan, met een geweldig resultaat!


Hieronder kun je een kleine greep uit ervaringen, het daarna afgeleverde werk en hun reviews lezen.

Valeska de Graaf - Wild flower fotografie

(Voorheen: Jong en Puur fotografie)

Groepsworkshop geboortefotografie


"Al mijn vragen zijn beantwoord en ik heb zoveel meer informatie gekregen dan ik had verwacht! We hadden een ontzettend leuke groep meiden en ik vond het echt een toegevoegde waarde dat een verloskundige ook een presentatie gaf over de rol van een verloskundige bij een bevalling! Al met al was het erg gezellig, ik ervaarde het echt als een uitje waar je tegelijkertijd ontzettend veel leert!"

Cathy van Schilt - Caat Videograaf

Groepsworkshop geboortefotografie


"[Ook geschikt als je al een aantal keren een geboorte hebt vastgelegd!]
Afgelopen zaterdag heb ik de Workshop Geboortefotografie gevolgd bij Renate. Ondanks dat ik zelf al twee geboortes heb gefilmd voor klanten, was de workshop tóch van toegevoegde waarde. De ervaring die zij heeft en met je deelt is erg waardevol! De workshop is goed verzorgd, gezellig en leerzaam! Bedankt voor het delen van de kennis!"

By Cindy Fotografie

Individuele workshop geboortefotografie


"Gisteren de workshop geboortefotografie bij Renate gevolgd en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Heel fijn om 1 op 1 te sparren en net even dat stukje extra mee te krijgen waarmee je aan de slag kunt! Het was een leerzame dag en onmisbaar voor elke startende geboortefotograaf!"

Sharon Leijs Fotografie

Individuele workshop geboortefotografie


"Wat een berg aan informatie kreeg ik mee, zeg. Naast alles wat je moet weten over de fases van de geboorte (de regels m.b.t. het ziekenhuis en personeel, en wat er verder bij komt kijken om aan de slag te gaan als geboortefotograaf) gaat ze indien gewenst ook nog eens heel diep in op je bedrijfsvoering, marketing en je prijsstelling. Echt een overcomplete workshop, een aanrader, waar voor je geld!"

Sanne Withaar Fotografie

Individuele workshop geboortefotografie


"Onwijs leuke en leerzame 1-op-1 workshop bij Renate gevolgd. Alle informatie kwam aan bod en er is ruim de tijd genomen zodat ik al mijn vragen kon stellen. Al met al een hele succesvolle en leuke dag gehad!"

Shelley Roby Fotografie

Individuele workshop geboortefotografie


"Ik heb een hele fijne individuele workshop gevolgd. Hij was niet alleen ontzettend inspirerend, maar alle diverse perspectieven van het vak geboortefotografie werden belicht en ik heb daarnaast veel praktische tips mogen ontvangen. Het is een heel complete cursus, gegeven door een warme vrouw die haar kennis en ervaringen op een hele prettige manier over weet te brengen."

Danielle Veenhof Fotografie

Individuele workshop geboortefotografie


"Ik wil niet onvoorbereid te werk gaan, dus ik was mij al een lange tijd aan het inlezen over alles rondom geboortefotografie en ik volgde meerdere fotografen. Ook stond een workshop hoog op mijn to-do-list. Ik volgde de workshop bij Renate van Lith Fotografie en het was super leuk! Een gezellige en verzorgde dag, ik heb veel geleerd en alle vragen die ik nog had kunnen stellen".

Marguérite de Klerk - Sea you later Fotografie

Individuele workshop geboortefotografie


"Renate is heel enthousiast over haar vak en kan heel goed haar werkwijze en tips overbrengen! Veel geleerd en zeker veel ruimte gehad voor mijn vragen en onzekerheden. Duidelijke workshop met veel informatie en zelfs een opdracht om alles in de praktijk te kunnen brengen. Ik vond het een pré dat ik al een geboorte heb mogen vastleggen, zodat ik gericht vragen kon stellen. Twijfel je over geboortefotografie? Dan zou ik zeker deze workshop aanraden!"

Chloé Lemonne - Naissance Positive

Groepsworkshop geboortefotografie


"Ik ben vroedvrouw in België en heb de groepsworkshop geboortefotografie van Renate gevolgd. De workshop is super handig voor een startende geboortefotograaf: vol praktische tips voor budget, real-life voorbeelden met gezinsituatie, wat je exact nodig hebt van materiaal en nog zoveel meer. Alles dat er gedeeld werd vond ik een extra meerwaarde om mee naar huis te nemen en op mijn gemak mijn bedrijf te starten."

Harriet van Eldik - ten Hoopen

Groepsworkshop geboortefotografie


"Ik heb een zeer informatieve workshop geboortefotografie gevolgd bij Renate! Ze deelde veel praktische informatie met ons, vertelde uit eigen ervaring en er was een verloskundige aanwezig in de ochtend om wat meer inzicht te krijgen in het geboorteproces. Heb het gevoel veel beter voorbereid naar mijn eerste geboorte-shoot te gaan".

Wendy Verloop Fotografie

Groepsworkshop geboortefotografie


"Een aantal weken geleden volgde ik de workshop "Geboorte Fotografie" bij Renate. Zeker een must als je hiermee verder wil! De workshop was volledig, leerzaam, goed verzorgd en ook zeker gezellig. Renate spreekt vanuit haar kundigheid, ervaring en passie. Ik ben zeer blij met alle informatie die ik heb gekregen. Voor mij zette het de puntjes op de spreekwoordelijke 'i'".